Behandelingen Aroma Massage Therapy

Ontspan met onze Thaise Aroma Massage, een unieke combinatie van traditionele Thaise massagetechnieken en de rustgevende kracht van etherische oliën. Deze voortreffelijke behandeling combineert ritmische druk, zachte rekking en acupressuur met een zorgvuldig samengestelde selectie van geurige oliën.Voor heerlijke ontspanning, maar ook bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid.


Thai Massage Therapy

Thaise massage is een massagetechniek zonder olie, die zich oriënteert op de
energiebanen. De spieren worden gekneed (met handen, knieën, ellebogen en soms zelfs met volledige gewicht) tot de spanning verdwenen is.
De massage wil het lichaam harmoniseren, blokkades losmaken door deze via
de energielijnen weg te werken.
Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten,
stimuleert de bloedsomloop waardoor men weer meer energie krijgt.


 Thai Aroma Therapy

We begrijpen dat iedereen uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden wij een op maat gemaakte massage-ervaring die zowel lichaam als geest in balans brengt. Ervaar de perfecte combinatie van een stevige Thaise massage en de heerlijke aroma’s van onze etherische oliën!


Thai gezicht & nek & schouder massage

Door middel van traditionele massagetechnieken worden speciale drukpunten en meridianen in het gezicht gemasseerd met een natuurlijke gezichtsolie. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en afvalstoffen afgedreven. De behandeling verzacht rimpels en zorgt voor een soepeler en steviger huid. Uw gezicht krijgt direct een gezonde teint.


Voetmassage Therapy

Gun uw voeten op de verjongende kracht van onze voetmassage. Ervaar een revitaliserende combinatie van voetreflexologie en rustgevende massagetechnieken die gericht zijn op belangrijke drukpunten, waardoor de bloedsomloop verbetert en ontspanning door uw hele lichaam wordt bevorderd.


Thai Spa Ear Cleansing

Rondom uw oor worden warme doeken gelegd. In uw oor word een koker van papier geplaatst.

De brandende koker zorgt voor een relaxte zuigkracht, waarbij uw oor wordt schoon gezogen. Ook heeft deze behandeling een ontspannende werking van uw hoofd.


I.v.m. extra kosten, onder andere voor energie, zijn de prijzen van de behandelingen iets verhoogd

Ik hoop op uw begrip.